Yrityksemme

Sensor Tutkimus Oy on alunperin jo vuonna 2004 perustettu tutkimusyritys. Yrityksen alkuaikoina toteutimme työhyvinvointikyselyitä työterveyspalveluita tarjoaville suuremmille yrityksille. Pääosin toteutimme Työterveyslaitoksessa kehitettyjä työhyvinvoinnin ja työyhteisön toimivuuden kehittämiseen laadittuja kyselyitä. Olemme olleet mukana toteuttamassa muun muassa useita Työterveyslaitoksen Terve Organisaatio- ja Työhyvinvointibarometri (THB) -kyselyitä sekä yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä Vire-kyselyitä. Myös erilaiset markkinatutkimukset ovat aina kuuluneet tutkimuspalveluihimme.

 

Sensorin työntekijöillä on pitkä kokemus erilaisten kyselytutkimusten ja laadullisten tutkimusten toteuttamisesta. Olemme innovatiivinen kasvuyritys, joka jatkuvasti kehittää tuotteitaan ja palveluitaan kasvavalla tutkimuspalvelujen toimialalla. Sensorissa on paljon kokemusta ja osaamista toteuttaa tutkimukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Myönteinen ilmapiiri, keskinäinen kunnioitus ja luottamus työntekijöidemme yksilöllisiin taitoihin ovat tärkeitä omaa toimintaamme eteenpäin vieviä arvoja. Asiakkaillemme haluamme olla luotettava ja joustava yhteistyökumppani, jolle asiakkaidemme henkilöstön hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittyminen on kaiken toimintamme keskiössä.

 

Töihin meille

Haluamme Sensorissa jatkuvasti laajentaa osaamistamme ja olemme kiinnostuneita sopivien ihmisten palkkaamisesta yritykseemme. Mikäli näet, että Sensor voisi olla yritys, jossa haluaisit työskennellä, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen sensor@sensor.fi.

Sensor Tutkimus Oy

Osoite
Vanha Talvitie 11 C
00580 Helsinki


sensor@sensor.fi

Puhelin
+358 41 507 0365

Y-tunnus: 2798332-6

Marikoo kotisivut