Yrityksemme

Sensor Tutkimus Oy on alunperin jo vuonna 2004 perustettu tutkimusyritys. Vuonna 2016 aloitimme toimintamme osakeyhtiömuotoisena. Yrityksemme alkuaikoina toteutimme erilaisia työhyvinvointikyselyitä työterveyspalveluita tarjoaville suuremmille yrityksille. Pääosin toteutimme Työterveyslaitoksessa kehitettyjä työhyvinvoinnin ja työyhteisön toimivuuden kehittämiseen laadittuja kyselyitä. Olemme olleet mukana toteuttamassa muun muassa useita Työterveyslaitoksen Terve Organisaatio- ja Työhyvinvointibarometri (THB) -kyselyitä sekä yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä Vire-kyselyitä. Myös erilaisia markkinatutkimuksia ja asiakastyytyväisyyskyselyitä olemme olleet mukana toteuttamassa sekä pienille pk-yrityksille että suurille pörssiyrityksille yrityksemme alkuajoista lähtien.

Sensorin työntekijöillä on pitkä kokemus erilaisten tilastollisten kyselytutkimusten ja laadullisten tutkimusten toteuttamisesta. Olemme innovatiivinen kasvuyritys, joka jatkuvasti kehittää tuotteitaan ja palveluitaan kasvavalla tutkimuspalvelujen toimialalla. Sensorissa on paljon kokemusta ja osaamista toteuttaa tutkimukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Myönteinen ilmapiiri, keskinäinen kunnioitus ja luottamus yksilöllisiin taitoihimme ovat tärkeitä omaa toimintaamme eteenpäin vieviä arvoja. Asiakkaillemme haluamme olla luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Asiakkaidemme henkilöstön hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittyminen ovat kaiken toimintamme keskiössä.

Töihin meille

Haluamme Sensorissa jatkuvasti laajentaa osaamistamme ja olemme kiinnostuneita sopivien ihmisten palkkaamisesta yritykseemme. Mikäli näet, että Sensor voisi olla yritys, jossa haluaisit työskennellä, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen sensor@sensor.fi.

Sensor Tutkimus Oy

Osoite
Vanha Talvitie 11 C
00580 Helsinki


esa.kaitila@sensor.fi

Puhelin
+358 41 507 0365

Y-tunnus: 2798332-6

Marikoo kotisivut