Tuotteemme ja palvelumme

Työhyvinvointikyselyt

Olemme Sensorissa erikoistuneet erilaisten työhyvinvointiin liittyvien kyselyiden ja kartoitusten toteuttamiseen. Kyselymme kattavat muun muassa työntekijöiden työhyvinvointiin ja työkykyyn sekä työyhteisön toimivuuteen liittyviä osa-alueita.

Tarjontaamme kuuluvat muun muassa, Työterveyslaitoksen kehittämään Parempi Työyhteisö (ParTy)® -kyselyyn pohjautuva vakiomuotoinen työhyvinvointikysely, Hyvän Työn mittari sekä Karisma Konseptit Oy:n lautapeliin perustuva Rehtipeli®

Näiden valmiiden kyselytuotteidemme lisäksi laadimme asiakkaillemme muun muassa räätälöityjä pulssimittauksia työhyvinvoinnin tason ja työyhteisön toimivuuden nopeaan kartoittamiseen.

 

Lue lisää työhyvinvointikyselyistämme

 


Työsuojelukyselyt

Toteutamme erilaiset työsuojelukyselyt ja työturvallisuuskartoitukset aina räätälöidysti, jokaisen yrityksen tai organisaation yksilölliset tarpeet ja toimintakulttuuri huomioiden. Esimerkiksi teollisuudessa ja palvelualoilla on hyvin erilaisia työsuojeluhaasteita, joihin pureutuminen vaatii yksilöllisiä mittauksia ja kyselyitä.

Yritykset ja organisaatiot kiinnittävät jo nykyään paljon huomiota työturvallisuuteen. Koko henkilöstöä koskevat työsuojelukyselyt tai työturvallisuuskartoitukset tuovat kuitenkin esille myös piileviä ja ennaltaehkäisyä vaativia työsuojelukohteita ja muistuttavat henkilöstöä erilaisista riskitekijöistä.

Lue lisää työsuojelukyselyistämme »

 


Markkinatutkimukset

Olemme Sensorissa toteuttaneet kustannustehokkaasti asiakastyytyväisyyskyselyitä, joissa on ollut tuhansia vastaajia. Asiakastyytyväisyyskyselyissä olemme kehittäneet menetelmän, jossa kysyttyjen osa-alueiden tärkeys sekä tyytyväisyys näihin osa-alueisiin, pystytään luotettavasti kartoittamaan yhdellä, tähän osa-alueeseen liittyvällä kysymyspatteristolla.

Asiakastyytyväisyyskyselyiden lisäksi, meillä on pitkäaikainen kokemus myös monen muunlaisen markkinatutkimuksen ja markkinakartoituksen toteuttamisesta usealta eri toimialalta.

Lue lisää markkinatutkimuksistamme »

Muut Tutkimuspalvelut

Vakiintuneiden tutkimustuotteidemme lisäksi tarjoamme myös muunlaisia tutkimuspalveluita, jotka räätälöimme aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Meillä on vuosien työkokemus muun muassa seuraavista tutkimuspalveluista:

  • henkilöstökyselyt ja jäsenkyselyt
  • asiakkaidemme itse keräämään aineistoon perustuvat analyysit ja testit
  • yritysten ja organisaatioiden viestintään liittyvät muut toimeksiannot.

Ota yhteyttä »

Sensor Tutkimus Oy

Osoite
Vanha Talvitie 11 C
00580 Helsinki


esa.kaitila@sensor.fi

Puhelin
+358 41 507 0365

Y-tunnus: 2798332-6

Marikoo kotisivut