Tuotteemme ja palvelumme

Työhyvinvointikyselyt ja –tutkimukset

Olemme Sensorissa erikoistuneet erilaisten työhyvinvointiin liittyvien kyselyiden sekä laadullisten tutkimusten ja selvitysten toteuttamiseen.

Tarjontaamme kuuluvat muun muassa Hyvän työn mittari, Karisma Konseptit Oy:n kehittämä laadullinen Rehtipeli® ja Työterveyslaitoksen Parempi Työyhteisö (ParTy)® -kysely, jonka virallinen lisenssinhaltija ja toteuttajataho Sensor on.

Lisäksi laadimme asiakkaillemme muun muassa räätälöityjä pulssimittauksia työhyvinvoinnin tason ja työyhteisön toimivuuden nopeaan kartoittamiseen.

 

Lue lisää työhyvinvointipalveluistamme »

 


Työturvallisuus- ja työsuojelukyselyt

Työturvallisuus- ja työsuojelukyselyt toteutamme räätälöidysti yrityksen tai organisaation yksilölliset tarpeet ja toimintakulttuuri huomioiden.

Esimerkiksi palvelualoilla, toimistotöissä tai teollisuudessa on hyvin erilaiset työsuojeluhaasteet. Työturvallisuuteen kiinnitetään usein paljon huomiota mutta koko henkilöstöä koskevat työsuojelu- tai työturvallisuuskyselyt tuovat esille myös piilevät ja ennalta ehkäisyä vaativat työsuojelukohteet ja muistuttavat henkilöstöä erilaisista riskitekijöistä.

Lue lisää työsuojelukyselyistämme »

 


Markkinatutkimukset

Sensorissa toteutettujen markkinatutkimusten avulla saat luotettavasti ja kustannustehokkaasti tietoa oman tuotteesi tai toimialasi markkinoista ja niiden kehityssuunnista.

Sensorin työntekijöillä on pitkäaikainen kokemus erilaisten markkinatutkimusten toteuttamisesta, asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden.

Lue lisää markkinatutkimuksistamme »

 


Muut Tutkimuspalvelut

Vakiintuneiden tutkimustuotteidemme lisäksi meillä on kokemusta myös monenlaisista muista tutkimuspalveluista, jotka räätälöimme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Meillä on kokemusta muun muassa seuraavien tutkimuspalveluiden ja analyysien tekemisestä:

  • jäsen- ja henkilöstökyselyt
  • asiakkaidemme itse keräämään aineistoon perustuvat analyysit ja testit
  • yritysten ja organisaatioiden viestintään liittyvät toimeksiannot.

Ota yhteyttä »

Sensor Tutkimus Oy

Osoite
Vanha Talvitie 11 C
00580 Helsinki


sensor@sensor.fi

Puhelin
+358 41 507 0365

Y-tunnus: 2798332-6

Marikoo kotisivut